loading...
ویکی پلاس - مرجع آموزش و سرگرمی
مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 160 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (2)

سلام خدمت کاربران
در این ساعت قصد داریم تا به شما آموزشی را ارائه بدیم که با آن بتوانید اینترنت خود را رایگان کنید و تا هر چقد که میخواهید ازاینترنت بهره ببرید و البته بدون هیچ خرجی.

روش رایگان کردن اینترنت:

 

(این کاز با ایجاد تغیرات در apn تلفن همراه انجام میشود)

با ویکی پلاس همراه باشید ...


مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 108 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (0)

گیر ﺩﺍﺩﻥ ﺭﺳﺘﻢ ﺑﻪ ﺳﻬﺮﺍﺏ : 
* ﭼﻨﯿﻦ ﮔﻔﺖ:ﺭﺳﺘﻢ ﺑﻪ ﺳﻬﺮﺍﺏ ﯾﻞ * *ﮐﻪ ﻣﻦ ﺁﺑﺮﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻧﺪﺭ ﻣﺤﻞ* 
*ﻣﮑﻦ ﺗﯿﺰﻭﻧﺎﺯﮎ ﺩﻭ ﺍﺑﺮﻭﯼ ﺧﻮﺩ* *ﺩﮔﺮﺳﯿﺦ ﺳﯿﺨﯽ ﻣﮑﻦ؛ﻣﻮﯼ ﺧﻮﺩ * 
* ﺷﺪﯼ ﺩﺭ ﺷﺐ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮔﺮﻡ ﭼﺖ* * ﺑﺮﻭﮔﻤﺸﻮ ﺍﯼ ﺧﺎﮎ عالم ﺳﺮﺕ * 
*ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻧﺖ ﺑﺲ ﻧﺒﻮﺩ * *ﮐﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭﭼﺖ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺭﻭﻧﻤﻮﺩ * 
*ﺭﻫﺎ ﮐﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺖ ﺍﻓﺮﺍﺳﯿﺎﺏ * *ﮐﻪ ﻣﺎﻣﺶ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ ﮐﺒﺎﺏ * 
*ﺍﮔﺮ ﺳﺮﺑﻪ ﺳﺮ ﺗﻦ ﺑﻪ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﻫﯿﻢ * *ﺩﺭﯾﻐﺎ ﭘﺴﺮ،ﺩﺳﺖ ﺩﺷﻤﻦ ﺩﻫﯿﻢ * 

با ویکی پلاس همراه باشید...

مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 100 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (0)

اچ‌تی‌ام‌ال۵ (HTML5)، به عنوان نسخه جدید زبان نشانه‌گذاری ابرمتن برای ایجاد صفحات وب گسترش داده شده‌است. اولین بار در ژوئن ۲۰۰۴ بحث برای ایجاد نسخه جدیدی از زبان نشانه گذاری اچ‌تی‌ام‌ال آغاز شد و در فوریه ۲۰۱۰ نسخه‌های تقریبا نهایی، از این استانداردها ایجاد شدند. در اچ‌تی‌ام‌ال۵ بحث اصلی ایجاد استانداردهایی برای وب چندرسانه‌ای است. استانداردهایی جدید که شامل قابلیت‌هایی شبیه پخش پرونده‌های ویدیویی و کشیدن و رها کردن که قبل‌ها به افزونه‌هایی مانند ادوبی فلش، مایکروسافت سیلورلایت و گوگل گیرز وابسته بودند.

اچ‌تی‌ام‌ال 5، عنصرها و صفت‌های تازه‌ای معرفی می‌کند که کاربردهای وب‌سایت‌های امروزی را پاسخ می‌دهند. ارایه ی عنصر <nav> به عنوان عنصری برای بخش ناوبری سایت به جای کاربردهای عمومی عنصرهایی چون (<div>) و (<span>) یکی از آن‌ها است. افزوده شدن عنصر <footer> برای ارجاع به پانوشت‌ها یا خطوط پایانی کدهای اچ‌تی‌ام‌ال؛ و عنصر <audio> یا <video> به جای عنصر <object> از دیگر دگردیسی‌های این ویرایش است. همچنین در این ویرایش، برخی از عنصرهای اچ‌تی‌ام‌ال 4/01 مانند عنصرهای <font> و <center>، به کلی منسوخ و کنار گذاشته شده اند که تنها برای تعیین نوع و نحوه ی نمایش محتوای اشان به کار می‌رفتند و وظیفه ی آن‌ها بر دوش شیوه‌نامه‌های آبشاری (CSS) نهاده شده است.لازم به ذکر است که این ورژن همراه با CSS3 میتوانند به راحتی جای jquery را در ساخت گالری و اسلاید شو ها و افکت های دیگر گالری مانند پر کنند. 

نام نویسنده: حسن تفرشی 
فرمت کتاب: PDF 
تعداد صفحات: 61 
زبان: Persian 
حجم فایل: 1.13 مگابایت 

مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 112 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (0)

با حذف SSID شبکه وایرلس خود، امکان هک شدن آن را کاهش دهید.

پنهان کردن SSID، از نمایش شبکه‌ی شما در لیست شبکه‌های قابل دسترس جلوگیری می‌کند و مانع از دسترسی افرادی خواهد شد که در حال تلاش برای اتصال به آن هستند. بر اساس این نظریه، از طریق حذف شماره‌ی شناسایی (Identification Number)، می‌توانید شبکه‌ی خود را از دست هکرهایی که در محله‌ی شما زندگی می‌کنند و در جستجوی راهی برای هک کردن شبکه‌ی شما هستند، محافظت کنید. طبق این نظریه، مخفی کردن SSID راه حل جامعی برای جلوگیری از هک شدن شبکه‌ی شما توسط هکرها نیست؛ اما می‌تواند تا حدودی برای کاربران آرامش ذهنی ایجاد کند و ترس از هک شدن شبکه‌ را توسط سایرین کاهش دهد.

مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 100 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (0)

امکان آپلود تصاویر و پست گذاشتن در اینستاگرام به‌وسیله‌ی مرورگر رایانه‌های شخصی، می‌تواند برای بسیاری مفید و کاربردی باشد.

اینستاگرام با بروزرسانی اخیر خود به کاربران اجازه می‌دهد تصاویر و پست‌‎های خود را از طریق وب‌سایت این سرویس و بدون نیاز به نصب اپلیکیشن، ارسال کنند. بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر این سرویس اشتراک‌گذاری تصاویر اکنون قادر خواهند بود عکس‌های خود را بدون نیاز به نصب اپلیکیشن و از طریق مرورگر گوشی هوشمند خود به اشتراک بگذارند.

قبل از این بروزرسانی، کاربرانی که به صفحه وب اینستاگرام وارد می‎شدند، تنها می‌توانستند فعالیتهایی از قبیل مرور پستها، لایک کردن، ارسال نظر، جستجو و هشدارها را ببینید، اما قادر به پست تصویر و عکسی نبودند.

اما در حال حاضر، با این آپدیت، کاربران با استفاده از مرورگر گوشی خود امکان پست تصاویر را در صفحه‌ی شخصی خود خواهند داشت.

با ویکی پلاس همراه باشید...

مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 109 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (0)

ساخت اپلیکیشن اندروید، بدون دانش برنامه‌نویسی شاید کمی سخت به نظر برسد؛ اما در این مقاله روش ساخت این اپلیکیشن را آموزش می‌دهیم.

 هر کاربر اینترنتی برای خود یک لیست ثابت از چند وب‌سایت دارد که به‌طور روزانه برای مرور مطالب جدید، چندین بار به آن‌ها سر می‌زند. در این بین، برخی از کاربران با بهره‌گیری از فید وب‌سایت‌ها خود را از‌ سر زدن‌های مکرر رها می‌کنند و با سپردن لینک فید هر سایت، به یک نرم‌افزار یا اپلیکیشن مدیریت فید، به‌طور خودکار از پست‌های جدید سایت‌های مورد نظرشان باخبر می‌شوند.

اپلیکیشن‌های مختلفی برای مدیریت فیدها در اندروید ساخته و منتشر شده‌اند که از آن جمله می‌توان به Feedly اشاره کرد. اما این اپلیکیشن‌ها دارای نقص‌هایی نیز هستند که استفاده از آن‌ها را چندان دلچسب نمی‌کند. برای مثال شما باید لینک RSS سایت‌های مورد نظرتان را به‌صورت دستی به این برنامه‌ها وارد کنید و به این ترتیب اگر روزی رام گوشی خود را عوض کنید یا اپ مورد نظر را پاک و دوباره نصب کنید، مجبور به شروع دوباره و وارد کردن مجدد لینک فید سایت‌ها هستید که امری وقت‌گیر خواهد بود. ضمن اینکه این اپلیکیشن‌ها، بعضی از RSS-ها را نیز نمی‌شناسند و محیط اکثر آن‌ها به دلیل وجود تبلیغات و ... به مذاق خیلی از کاربران خوش نمی‌آید.

امروز اما در ویکی پلاس به شما آموزش خواهیم داد تا چگونه بدون دانش‌ برنامه‌نویسی یک اپلیکیشن فید‌خوان با ظاهر شیک و حرفه‌ای و مطابق میل خود بسازید و با وارد کردن تمام سایت‌های مورد علاقه‌ی خود در آن، اپلیکیشن مخصوص خود را همیشه و همه‌جا در اختیار داشته باشید.

اگر صاحب یک سایت یا وبلاگ هستید، می‌توانید با کمک این آموزش یک اپلیکیشن فید‌خوان اختصاصی برای سایت خود بسازید و آن را با کاربرانتان به اشتراک بگذارید. 

با ویکی پلاس همراه باشید...

 

مجتبی نبوی ( منا ) بازدید : 122 دوشنبه 20 شهریور 1396 نظرات (0)

در این مطلب از ویکی پلاس سیر تا پیاز اپلیکیشن تلگرام را به شما آموزش خواهیم داد تا شما را با جزئی‌ترین تا بزرگ‌ترین امکانات و نکات این برنامه آشنا کنیم.

تلگرام را می‌توان در حال حاضر به‌جرئت محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان در ایران دانست که با امکانات فوق‌العاده‌ی خود موفق به جلب توجه چند ده میلیون کاربر ایرانی شده است. در این پست که در تاریخ ۲۴ مردادماه ۱۳۹۶ به‌روزرسانی شده است، تصمیم گرفته‌ایم از سیر تا پیاز تلگرام را مورد بررسی قرار دهیم و از ابتدایی‌ترین تا پیچیده‌ترین امکانات آن را به شما آموزش دهیم. بدیهی است که تعداد بسیاری از شما ممکن است با مطالب توضیح داده‌شده در این پست آشنا باشید اما با این حال، هستند افرادی که به اندازه‌ی افراد حرفه‌ای‌تر با تلگرام و امکانات گسترده‌ی آن آشنا نیستند. با ویکی پلاس همراه باشید تا سیر تا پیاز اپلیکیشن تلگرام را تا نسخه 3.18.1 به شما آموزش دهیم.

تعداد صفحات : 6

درباره ما
ويکي پلاس - مرجع آموزش و سزگرمي . ويکي پلاس با هدف ارائه خدمات حرفه اي آموزشي و سرگرمي رايگان براي کاريران ايجاد شد.بهترين نکته ها و ترفتد ها را در ويکي پلاس دنبال کنيد - در ويکي پلاس تفريح کنيد - در قرعه کشي شرکت کنيد و برنده شويد - جديد ترين لايسنس هاي رايگان آنتي ويروس ها را به صورت رايگان با ثبت نام در حساب کاربري خود دريافت کنيد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    قالب ویکی پلاس را چگونه ارزیابی میکنید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 51
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 193
  • آی پی امروز : 32
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 75
  • بازدید ماه : 105
  • بازدید سال : 2,581
  • بازدید کلی : 46,439